Door te vergelijken op deze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die het voordeligste bij jouw situatie past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Vergelijken op kostprijs en kwaliteit: wij baseren jouw lijst met resultaten op basis van prijs. De goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie komt bovenaan te staan. ernaast zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij gemakkelijk de betere optie voor jouw autoverzekering maken.

Aanwijzingen om minder kwijt te zijn aan de verzekering voor je auto van je auto: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het voordelig zijn om je dekking bij te stellen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? wanneer je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeersongevallen hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en checken wat je al hebt. extra verzekeren is niet verstandig?

Een autoverzekering vergelijken op maandkosten? De verzekeraar bepaalt de kosten van je persoonlijke verzekering voor je auto, en houdt rekening met de volgende eigenschappen:

  • Waar de hoofdbestuurder woont
  • Hoeveel gebrekenvrij jaren je hebt opgebouwd
  • Hoeveel kilometers je per 12 maanden rijdt
  • Hoe oud je bent
  • De oorspronkelijke cataloguswaarde of dagwaarde
  • Aanwezigheid van anti-diefstalmaatregelen
  • Accessoires in de auto

Met deze elementen kun je een voordelige verzekering voor je auto vergelijken op onze site, waarmee je te allen tijde de goedkoopste verzekering voor je auto voor je geval aan gaat. Dat geld zeker in het geval van zakelijke autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen: WA-verzekering, WA-verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk autoverzekering te nemen. Voor auto’s die ouder dan 10 kalenderjaar zijn, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je gedekt voor schade die jij aandoet aan een ander. Bij schade aan tastbare goederen is de bescherming maximaal ruim twee miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit ten hoogste 7,5 miljoen euro.

  • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een beperkt casco autoverzekering ben je niet alleen verzekerd bij gebreken die jij met je auto toebrengt aan andermans eigendommen, maar ook voor gebreken aan je eigen auto, bijvoorbeeld door het weer. Ook diefstal en ruitschade wordt vaak terugbetaald door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeraar.

  • WA volledig casco verzekering

Met een Allrisk verzekering voor je auto ben je gedekt voor alle schade aan je auto. Of je zelf een paaltje raakt of dat iemand tegen je geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de gebreken vergoed. Een geruststellende gedachte.

Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen of verhaalrechtsbijstandverzekering

Als je een conflict in relatie tot je auto hebt, kun je juridische bijstand nodig hebben. Dit kan een geschil zijn als gevolg van een ingeluk, maar bijvoorbeeld tevens een probleem met je autobedrijf. Aan de ene kant kun je dan juridische hulp aanvragen waarbij er sprake is van juridisch advies als er sprake is van een rechtszaak en anderzijds kun je bijstand verkrijgen als je schade wilt verhalen bij de wederpartij. Dit laatste wordt gedekt als je een verhaalrechtsbijstandverzekering voor auto’s hebt afgesloten.

Een autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering kunt u afsluiten bij meerdere verzekeringsmaatschappijen. Regel dat u dit zo snel mogelijk doet wanneer u een nieuwe auto koopt. U kunt het beste de verschillende providers met elkaar vergelijken, zodat u precies weet wat er is verzekerd en wat niet. Bekijk ook wat alle aanvullende opties zijn en probeer in te schatten of u dit nodig hebt. Voor jongeren zijn er ook speciale verzekeringen, en kijk hier ook goed welke opties er allemaal zijn. De prijs kan enorm verschillen. Het afsluiten van een verzekering kunt u gemakkelijk online doen. Dit is doorgaans niet heel moeilijk.

Prijs autoverzekering berekenen

Een autoverzekering vergelijken en de maandpremie berekenen kan alleen indien het type auto bekend is. Om die reden wordt altijd eerst naar het kenteken van de te verzekeren auto gevraagd. Ook wordt er in de berekening van de autoverzekering meegenomen hoe oud de auto is. Een andere belangrijke factor is het aantal schadevrije jaren die je hebt. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe kleiner de autoverzekeraar acht dat jij schade aan een auto veroorzaakt. Bij het berekenen van de autoverzekering maandpremie speelt dit uiteraard een rol.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welke dekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je enkelt een WA verzekering hebt dan wordt alleen de schade uitbetaald die jij veroorzaakt hebt bij anderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Alleen WA verzekerd zijn is aan te raden indien je in een auto rijdt die erg oud is een nog maar weinig waarde heeft.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen vergoed en eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak, diefstal, storm of brand. Schade die jijzelf veroorzaakt hebt aan je eigen auto zal niet vergoed worden.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakt hebt aan je eigen auto betaald.

Is een goedkope autoverzekering aan te raden?

De meest voordelige autoverzekering vind je door te kiezen voor een ‘Alleen WA dekking’ te kiezen. Zoals hierboven beschreven staat zijn veel schades niet gedekt. Om die reden hoeft een goedkope autoverzekering niet direct de beste keuze te zijn. Door bij ons een autoverzekering te vergelijken vind je wel gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering die past bij de gewenste dekking. Of je nu ‘Alleen WA verzekerd’‘WA + Beperkt casco’ of ‘WA + Volledig casco’ kiest, via ons vind je altijd de goedkoopste autoverzekering aangepast op jouw persoonlijke situatie. Hier is meer te zien: zakelijke autoverzekering vergelijken