Wat Kost Een Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van verzekeringenvan auto’s is bij elke verzekeraaranders geregeld. Soms is heteen 24 uren, een maand, maar 12 maanden komtook wel voor. Voor verzekeringsmaatschappijen die zijnaangesloten bij het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen hanteert men eenstandaardtermijn van maximaal 12 maanden. Na dat jaar mag je dagelijksoverstappen met een opzegtermijn van een maand.Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je verzekering van je auto.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekeringop basis van de volgende 3 basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extrabeschermingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekerenmet de Internet Autoverzekering. Uregelt alles zelf online, waarmee de maandprijsextra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geenjaarovereenkomst en u kunt linearecta vinden wijzigen ofopzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekeringwordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekendin plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pre’s van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  terstond wijzigen, aanvullen ofbeëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrijemaand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullendezaken bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenoodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenvariabel bedrag uit als iemand na een aanrijdinggehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voorde bestuurder, maar ook voor eventuelebijrijders.
  • Schadeverzekering voorpassagiers. betaalt degebreken die de bestuurder en/ofmedepassagierslijden door het ongeval.Dat kan letselschade zijn, maar tevens gebreken aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor rechterlijk advies enspecialistische rechtshulp om onder meerschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meerstandaardgegevens over autoverzekeringenkun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: wat kost een autoverzekering

Scroll naar boven