Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de ordinaire dekking van de verzekering voor je auto heb je de optie om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij de meeste autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende autoverzekering biedt dekking voor vrijwel alle geleden letselgebreken en/of gebreken aan bagage of persoonlijke dingen van de bestuurder en ;eventuele metgezellen als gevolg van een aanrijding met je auto. De hoogte van de uitbetaling die je ontvangt, is afhankelijk van de daadwerkelijke schade en is over het algemeen maximaal 1.000.000,- euro. Hoe hoog de maximale vergoeding uiteindelijk is, kun je nalezen in de voorwaarden van je verzekering van jouw autoverzekeraar.

Wa Autoverzekering Goedkoopste

Als je een nieuwe auto least, moet je altijd een autoverzekering aan gaan. Dit is goed te doen, maar let op dat je de juiste schifting hierbij maakt. Er zijn ongeveer 120 verscheidene verzekeringen voor auto’s en de overweging hangt bijvoorbeeld af van het grootte van de auto, op welk moment je geboren bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen baseren de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kwalificaties. Om de betere koop voor de verzekering van je auto te berekenen hebben ze deze gegevens nodig. De voordeligste koop is niet altijd de meest voordelige autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je bij ons de verzekering voor je auto vergelijken die het voordeligste bij je persoonlijke geval past. Dan kun je aanstonds een prima, maar betaalbare autoverzekering afsluiten.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse extra zaken bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een ongeluk invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele bijrijders.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de gebreken die de bestuurder en/of medepassagiers ervaren door het ongeval. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de maandprijs hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: wa autoverzekering goedkoopste