Voordelige Autoverzekering

Door te vergelijken op onze website vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast debasisdekking van de verzekering voor je autoheb je de mogelijkheid om een aanvullendeautoverzekering te nemen. Je kuntbij heel veelautoverzekeraars kiezen uit de nukomende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering inzittenden betaalt dewerkelijk geleden schade van de meerijdersdie in jouw auto zatentijdens hetongeluk. Tevens hier maakt het niet uitwie de schuldige is.

Een gebrekenverzekering inzittenden is eenuitbreiding van de autoverzekering. Die bescherming biedt tegen lichamelijkeen materiële schade na een ongeval. Meestal is dit een dekking ten hoogste 1.000.000,- euro. Met een inzittendenverzekering zorg je dat je goede bescherming hebt alser een ongevalis gebeurd.

Pechhulp

over het algemeen is er de optie om je extra te beschermen tegen pechhulp in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een extra verzekering voor je auto afsluit, ontvang je altijd hulp als je onderweg ellende hebt aan je auto. automobilistenhulp wordt echter in de regel als aparte autoverzekering afgesloten, waarmee deze niet aanvullend op de autoverzekering hoeft worden gekozen. Ga tevens hier na of je niet te hoog gedekt bent en voorkom dat je onnodig te veel betaalt.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • WettelijkAansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jetevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigengebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld eenaanrijding) wordt niet betaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd.Alles wat onder beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt tevens alle gebreken aan jeeigen auto betaald.

De mogelijkheid voor dedekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor demeest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is ookbelangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de juiste keuzemogelijkheid kuntmaken. Hier is meer te zien: voordelige autoverzekering

Scroll naar boven