Hoe Duur Is Een Autoverzekering

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Autoverzekering opzeggen

Wil je de autoverzekeringannuleren? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar jeverzekeraar. Deverzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen annuleren. Letwel op bij overstappen: zorg eerstdat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuweverzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oudeverzekering van jeauto op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat jeverzekeraar eenverhoging van de premiedoorvoert of de voorwaarden aapast,dan mag je de verzekering van je autozonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert depassende autoverzekering voor jegeval te vinden zonder dat je er zelf veel tijdaan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie jestantepede wat voor jou de driebetereopties zijn. Degoedkopere verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordtdoorgestuurd naar de site vande verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alleandere autoverzekeringen vergelijken. Of er eenpaar naast elkaar zetten. Je kunt eerst jeoptie op je scherm bekijken ofaanstonds een verzekering voor je auto aan gaan op de websitevan de autoverzekeraar. Zo snel is je autoverzekeringte vergelijken op onze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je instap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb jeook de voordeligste autoverzekering. De gebrekendie je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigengebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nutevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a.brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die jezelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld eenbotsing) wordt niet vergoed.
  • All Risk.Alles wat onder beperkt casco valt wordtvergoed, maar nu wordt tevens alle gebreken aan jeeigen auto uitbetaald.

De optie voor debescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor degoedkoopste autoverzekering en dekking: kwaliteit is tevensbelangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodatje de juiste keuze kuntmaken. Hier is meer te zien: hoe duur is een autoverzekering

Scroll to top