Door te vergelijken op deze website vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Autoverzekering beëindigen

Wil je de verzekering van je auto annuleren? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering over het algemeen binnen een maand annuleren. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je nieuwe aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeraar en zeg dan pas je huidige autoverzekering op! Wil je de autoverzekering annuleren omdat je verzekeraar een verhoging van de premie invoert of de voorwaarden vernieuwt, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de premie extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt linea recta vinden wijzigen of opzeggen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  spoorslags wijzigen, aanvullen of opzeggen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verschillende opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een ongeluk gehandicapt raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. vergoedt de schade die de automobilist en/of inzittenden ondervinden door het schade. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens gebreken aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en deskundige rechtshulp om bijvoorbeeld gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer simpele informatie over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkope wa autoverzekering