Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die het betere bij je geval past.{met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Goedkope Autoverzekering Studenten

Aanwijzingen om geld te besparen op de verzekering voor je auto van je auto: is je auto ouder dan 5 of 10 jaar? Dan kan het slim zijn om je bescherming aan te passen. Ben je lid van Route Mobiel, ANWB of een andere pechhulpdienst? Neem dan geen hulp bij autopech bij je verzekering van je auto. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering met dekking voor verkeer hebt, hoef je geen aanvullende rechtsbijstandverzekering te nemen. Dit is geen advies, je moet zelf nadenken en checken wat je al hebt. te hoog verzekeren is niet verstandig. Dat geld zeker in het geval van goedkope autoverzekering studenten.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een autoverzekering afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk verzekering voor je auto af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 12 maanden zijn, is alleen een WA-verzekering meestal voldoende.

  • WA-verzekering

Een WA-verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je gedekt voor problemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de dekking ten hoogste 2,vijf miljoen euro, voor letselschade aan mensen is dit maximaal 7,vijf miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij schade die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor schade bij je eigen auto, onder andere door door een omgevallen boom. Tevens diefstal en ruitschade wordt over het algemeen vergoed door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeraar.

  • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand tegen jouw geparkeerde auto aanbotst, je krijgt de schade terugbetaald. Een geruststellende gedachte.

Goedkope Autoverzekering Studenten

Als je een nieuwe auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering vinden. Dit is snel te doen, maar let op dat je de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn circa 120 verscheidene autoverzekeringen en de selectie hangt bijvoorbeeld af van het model auto, wanneer je geboren bent en het aantal gereden jaren zonder gebreken dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen berekenen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kwalificaties. Om de voordeligste optie voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De beste optie is niet altijd de voordeligste autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op onze website de autoverzekering vergelijken die het goedkopere bij jouw persoonlijke situatie past. Dan kun je stante pede een betrouwbare, maar goedkope verzekering voor je auto vinden.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco (tevens wel WA plus genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet vergoed.
  • All Risk (tevens wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwkalenderjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering studenten