Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te nemen. Je kunt bij bijna alle autoverzekeringsmaatschappijen kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende verzekering voor je auto biedt bescherming voor vrijwel alle geleden letselschade en/of gebreken aan bagage of persoonlijke dingen van de bestuurder en ;eventuele passagiers als gevolg van een ongeval met je auto. De maximum van de vergoeding die je ontvangt, hangt af van de daadwerkelijke schade en is doorgaans ten hoogste 1 miljoen euro. Hoe hoog de uiteindelijke uitbetaling exact geworden is, kun je teruglezen in de voorwaarden van je verzekering van de verzekeringsmaatschappij van jouw auto.

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Als je een nieuwe auto least, moet je verplicht een autoverzekering afsluiten. Dit is gemakkelijk te doen, maar let op dat je de juiste selectie hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de selectie hangt bijvoorbeeld af van het leeftijd auto, wanneer je geboren bent en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen bepalen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de slimste polis voor je autoverzekering te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De voordeligste deal is niet te allen tijde de meest goedkope autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op deze website de autoverzekering vergelijken die het voordeligste bij je persoonlijke geval past. Hierna kun je linea recta een passende, maar gunstig geprijsde verzekering voor je auto afsluiten.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je op onze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de WA-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De keuzemogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering jeugd