Goedkope Autoverzekering 18 Jaar

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeraaranders vastgelegd. Soms is heteen dag, een maand, maar een jaar komtook wel voor. Voor verzekeraars die zijnaangesloten bij het Verbond vanverzekeraars geldt eengebruikelijkelooptijd van ten hoogste eenjaar. Na die 12 maanden mag je per dagannuleren met een opzegtermijn van 30 dagen.Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je verzekering van je auto.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert debeste autoverzekering voor jouwsituatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijdaan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie jeonmiddellijk wat voor jou de driegoedkopereovereenkomsten zijn. Devoordeligste verzekering voor je auto kun je via hier aanklikken en je wordtdoorverwezen naar de website vande verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alleandere autoverzekeringen overwegen. Of er eenpaar naast elkaar zetten. Je kunt eerst jeofferte online bekijken ofsubiet een autoverzekering aan gaan op de sitevan de verzekeraar. Zo simpel is je autoverzekeringte vergelijken op hier.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse optioneleeigenschappen bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig ofverplicht, je kunt zelf bepalen welke jenoodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert eenvast bedrag uit als iemand na een ongelukinvalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voorde bestuurder, maar tevens voor eventuelemedepassagiers.
  • Schadeverzekering voormedepassagiers. vergoedt deschade die de bestuurder en/offamilieledenondervinden door het botsing.Dat kan lichamelijke gebreken zijn, maar ook schade aanpersoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald,staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering.Voor justitieel advies endeskundige rechtshulp om bijvoorbeeldschade aan de auto of letselschade te verhalen. Houd errekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusiefaanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meerordinairekennis over autoverzekeringenkun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond vanverzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering 18 jaar

Scroll to top