Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Als je als gevolg van een ongeluk met je auto arts onkosten hebt dan worden deze onkosten betaald door je zorgverzekering. Als er echter sprake is van blijvende invaliditeit of overervaren van een passagier, dan krijg je tevens een vooraf vastgestelde vergoeding als je aanvullend een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de schade inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet van invloed is of de gebreken wel door eigen oorzaak is veroorzaakt.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extra beschermingen nemen, zoals hulp bij autopech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt gauw aan gaan wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  onverwijld wijzigen, aanvullen of opzeggen van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je benodigd vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een schade invalide raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor medepassagiers. vergoedt de schade die de bestuurder en/of medepassagiers ervaren door het ongeval. Dat kan geestelijke schade zijn, maar tevens schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor justitieel advies en deskundige rechtshulp om onder meer gebreken aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer gebruikelijke gegevens over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering wa