Goedkoopste Autoverzekering 18 Jarige

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je tevens een schadeverzekering voor inzittenden, dan is de claimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je zinloos veel kosten afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever voorkomen! Met de gebrekenverzekering krijg je de werkelijk geleden schade vergoed in plaats van een eerder vastgesteld uit te keren bedrag. De dekking is vrijwel altijd voor schade tot één miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Pechhulp

Meestal is er de mogelijkheid om je aanvullend te beschermen tegen pechhulp in Nederland of onder andere in heel Europa. Als je hiervoor een aanvullende autoverzekering aangaat, ontvang je te allen tijde assistentie als je onderweg problemen hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering vergoedt onkosten alsgevolg van autopech. Met deze autoverzekering krijg je stantepede hulp als je auto door pech en/of eenmechanisch mankement niet meer kan rijden. Je hebt dekeus voor eenons land en/of Europa dekking.

De verschillende soorten autoverzekeringen

Er zijn verschillende typen autoverzekeringen die u kunt aangaan. Een autoverzekering is verplicht, maar ukunt zelf kiezen welke type autoverzekering u kiest. Dit kan nogbest moeilijk zijn, daarom hebben wij alles opeen rij gezet.

Autoverzekering

Een autoverzekeringis verplicht wanneer een auto op de openbare weg staat. Ook op hetmoment u deze wagen niet gebruikt, moet hetverzekerd zijn. Alleen auto’s die echt in een schuur staan en nietgebruikt worden hoeven niet per se verzekerd te worden. Er zijn verschillendesoorten autoverzekeringen:

  • WA,
  • WA+ beperkt casco
  • WA+ volledig casco.

Ook is het een mogelijkheid om nog aanvullendverzekerd te worden. Wat er precies wordt verzekerd is gebonden aan van de verzekering die u afsluit.Hoe duur een verzekering is, is gebonden aan van hetsoort verzekering die u afsluit en het bedrijf waaru die afsluit.

De WA autoverzekering

De WA autoverzekeringis niet minder dan verplicht voor iedereauto. Het maakt niet uit wat u voor een auto heeft, u moet deze sowiesoverzekeren met WA. Bij een WA verzekering wordt schade aan andermans eigendommen betaald.Eigen schade aan uw eigen voertuig isechter niet verzekerd.

WA+ beperkt casco autoverzekering

De WA+ beperkt casco is een verzekering met meerdekking dan de WA autoverzekering.Dit houdt in dat er meer wordt verzekerd. Zo wordt ook schade aan deeigen auto betaald, maar niet in alle gevallen.U kunt namelijk schade zoals diefstal of een slippartij nietbetaald krijgen. De meeste mensen kiezenvoor een WA+ Beperkt Casco verzekering wanneer de auto tussen de 3 tot 8 jaar oud is.

WA+ volledig casco

De Wa+ volledig casco is een autoverzekering die u vooral kunt afsluiten wanneer de verzekeringnemer een nieuweauto gekocht heeft. De WA+ volledig casco isnamelijk de meest uitgebreide autoverzekeringdie u kunt hebben. Eigenlijk wordt iedere schade wel betaald,behalve wanneer deze is ontstaan door slijtage en ouderdom, of wanneer u onderinvloed heeft gereden.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende extraverzekeringen af te sluiten. Dit kan interessant zijn als u niet meteeneen dure W+ volledig casco wilt, maar wel bepaalde onderdelenhiervan belangrijk vindt. Zo is het een mogelijkheidom u aanvullend te verzekeren voor inzittenden bij eencalamiteit, of kunt u bijvoorbeeld de autoruiten extra verzekeren zodat ookruitschade wordt gedekt. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u precieszien welke extra mogelijkheden er beschikbaar zijn.

No-claim korting

Hoelanger het geleden is dat u een claim hebt ingedient, hoe meer korting op deverzekering. Deze schadevrije jaren kunnen voor een groot voordeel zorgen en uwordt dan dus beloond voor het schadevrij rijden. Dit wordt niet door alleverzekeraars geboden. Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering 18 jarige

Scroll naar boven