Goedkoop Autoverzekering

Door te vergelijken op deze website vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het beste bij jouw geval past.{met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

Goedkoop Autoverzekering

Vergelijken op premie en kwaliteit: wij baseren je resultatenlijst op basis van prijs. Devoordeligste autoverzekering voor jou komt bovenaan testaan. ernaast zie je een cijfer voorkwaliteit. Zo kun jijeenvoudig de bestekeuzemogelijkheid voor je autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van goedkoop autoverzekering.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je eenverzekering voor je autoafsluit, kun je kiezen voor verschillende dekkingen:WA-verzekering,WA-verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is hetverstandig om een WA + volledig casco autoverzekering te nemen. Voor auto’s die ouder dan 10kalenderjaar zijn, is alleen eenWA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • WA-verzekering

EenWA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je gedekt voorschade die jij toebrengt aan de auto van ander. Bijgebreken aan tastbare goederen is de dekkingten hoogste 2,vijf miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit maximaal 7,5 miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een WAPlus autoverzekering ben je niet alleen beschermd bijgebreken die jij met je auto aanbrengt aananderen, maar tevens voor schademet je eigen auto, bijvoorbeeld doorhet weer. Ook diefstal enruitgebreken wordt in de regelbetaald doorverzekeringsmaatschappijen. Let als het evenkan op dat je naar een schadehersteller gaatdie een afspraak heeft gemaakt met jeverzekeraar.

  • WAvolledig casco verzekering

Met een Allrisk autoverzekering ben je gedekt tegen alle schade aanje auto. Of je zelf een aanrijding veroorzaakt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt deschade uitbetaald. Eengeruststellende gedachte.

Pechhulp

in de regel is er de optie om je extra te beschermen voor hulp bij pech in eigen land of bijvoorbeeld in heel Europa. Als je hiervoor een aanvullende autoverzekering aangaat, heb je altijd assistentie als je onderweg ellende hebt aan je auto.

Een pechhulpverzekering betaalt onkosten alsgevolg van pech met de auto. Met deze autoverzekering krijg je subiet hulp als je auto door pech en/of eenmotorisch defect niet meer kan rijden. Je hebt dekeus voor eenNederland en/of Europa dekking.

Een autoverzekering afsluiten

Een auto verzekeren is verplicht volgens deNederlandse wetgeving en mag je dus niet vergeten als je een andereauto koopt. Bij het afsluiten van een autoverzekeringwil je wel zeker weten dat de verzekering voor de auto bij jouw wensenen behoeften past en natuurlijk zo voordelig mogelijk. Onderandere de Consumentenbond en Kassa hebben in het verleden veel onderzoekgedaan naar autoverzekeringen. Hetis niet alleen de premieprijs voor de premie die bepaalt wat de beste autoverzekering is. Sterker nog, soms is het verstandig iets meer te betalen zodat je beter gedekt bent tegen eventueleschade. Het is dus belangrijk om van te voren goed te bedenken wat voor soort autoverzekering je wilt hebben.

Prijs voor depremie autoverzekering berekenen

Een autoverzekeringvergelijken en de premie berekenen kan alleen indien het model auto bekend is. Omdie reden wordt altijd eerst naar het kenteken van de te verzekeren autogevraagd. Ook wordt er in de berekening van de autoverzekering meegenomen hoe oud de auto is. Een anderebelangrijke eigenschap is het aantal schadevrije jaren die je hebt.Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe kleiner de autoverzekeraar acht dat jijschade aan een auto veroorzaakt. Ook wordt er bij het berekenenvan de autoverzekering rekeninggehouden met geslacht en leeftijd.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welkedekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je enkelt een WA verzekering hebt dan wordtalleen de schade vergoed die jij veroorzaakt hebt bijanderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Alleen WA verzekerd zijn is aan te raden indien je in een auto rijdtdie erg oud is een nog maar weinig waarde heeft.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen vergoeden eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak,diefstal, storm of brand. Schade die jijzelfveroorzaakt hebt aan je eigen auto zal niet betaaldworden.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekeringdie je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakthebt aan je eigen auto vergoed.

No-claim van autoverzekering vergelijken

Een belangrijke reden om geen schade in te dienen bij de verzekeraar, is de no-claim. Dit betekent dat als je schade claimt, je meer betaalt in de maandpremie. Om die reden is de no-claimbeschermer in het leven geroepen. Deze optie kost weliswaar iets extra, maar hiermee kun je jaarlijks één schadeclaim doen, zonder dat de korting omlaag gaat. Daarmee is dus te voorkomen dat je te maken krijgt met een hoge premieprijs als je schade claimt. Hier is meer te zien: goedkoop autoverzekering

Scroll naar boven