Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Autoverzekering annuleren

Wil je de verzekering van je auto beëindigen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeraar zal jouw autoverzekering in de meeste gevallen binnen 30 dagen stopzetten. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je oude verzekering van je auto op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat je verzekeraar een stijging van de premie doorvoert of de eenvoudige voorwaarden aapast, dan mag je de autoverzekering zonder opzegtermijn opzeggen.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je subiet wat voor jou de 3 betere verzekeringpolissen zijn. De slimste verzekering voor je auto kun je via hier aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de aanbieding van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte online bekijken of terstond een verzekering voor je auto aan gaan op de site van de autoverzekeraar. Zo snel is je autoverzekering te vergelijken op hier.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op deze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door onder meer een ongeval) wordt niet vergoed.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De keuze voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: goede autoverzekering