Door te vergelijken op hier vind je de goedkoopste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Heb je ook een gebrekenverzekering voor inzittenden, dan is de claimlenverzekering voor inzittenden overbodig. De overlap in dekking is te groot, waardoor je onnodig veel premie afdraagt. Dat wil je natuurlijk liever voorkomen! Met de schadeverzekering krijg je de werkelijk geleden schade vergoed in plaats van een eerder bepaald uit te keren bedrag. De bescherming is vrijwel altijd voor gebreken tot één miljoen euro. Autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende verzekering voor je auto voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je terstond wat voor jou de drie betere opties zijn. De voordeligste verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeringsmaatschappij.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige verzekeringen voor je auto bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op de website bekijken of meteen een verzekering voor je auto afsluiten op de site van de verzekeraar. Zo gemakkelijk is je autoverzekering te vergelijken op deze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet vergoed.
  • All Risk (ook wel WA + volledig casco genoemd. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De keus voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: kwaliteit is ook belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: autoverzekering goedkoopst